NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Runtz Muffin
Runtz Muffin 1Runtz Muffin 2Runtz Muffin 3Runtz Muffin 4Runtz Muffin 5
Runtz Muffin 6Runtz Muffin 7Runtz Muffin 8Runtz Muffin 9Runtz Muffin 10

RUNTZ MUFFIN STRAIN

SKOčITE V NOV SADNI SVET LJUBEZNI Z RUNTZOM MUFFINOM

 
RATING
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Runtz Muffin Semena Konoplje

Runtz Muffin od Barney’s Farm je rezultat skrbnega združevanja Zkittlez x Gelato, ta razveseljujoč potomec sorte Cookies vas bo navdušil s svojimi izjemnimi okusi in močno ter uravnoteženo naravo. Laboratorij je nato previdno dodal še naš Orange Punch, ki ne samo, da poveča odstotek Indice, temveč doda pomembne donosne koristi. Doživeti to dobroto okusa je kot zaviti se v sladko odejo dišeče sivkine blaženosti z rahlim pridihom klementine. Gosti, tleči dim prinaša saden opoj veselja in evforije, ki se razteza skozi ves dan. Odplaknite svoje skrbi in nesoglasja v razkošnem morju sadnih okusov. Vršički dobesedno kapljajo opojni sirup, ki THC dviga do izjemnih 29%. Odkrijte čudovite arome, iztrgane naravnost iz vaše trgovine s sladkarijami iz otroštva - pogosto je občutiti rahel vonj po pomarančnem marcipanu, ki se razvija v času poznega cvetja. Ta jagoda je zaradi številnih okusnih terpenov navdušila kot čudovito naraščajoča izkušnja v različnih fazah gojenja. Na dozorelih vršičkih lahko najdemo nežne vijolične in temno zelene odtenke, ki se lesketajo kot kronski dragulji. Na prostem lahko pričakujemo, da bo rastlina dosegla višino do 2 metra, v zaprtih prostorih pa se ta poslastica po 4 tedenski rasti približa 110-120 cm. Ta uravnotežen in drzen hibrid vas bo hitro popeljal do drugačne razburljive stopnje sprostitve, razbil bo vse duševne napetosti in vam zagotovil, da lahko nadaljujete skozi svoj dan, z bleščečim obročem osupljive pozitivnosti, zaščiteni pred kakršnimi koli skrbmi. Runtz Muffin vam omogoča čustvovanje na povsem nove načine, umirjanje misli v mirnih in filozofskih sanjah, ki vaš um podredijo stanju čudovitega gorskega potoka, ki nežno brbota v bleščeči se sončni svetlobi.
30% Sativa 70% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Runtz Muffin?
Semena konoplje Runtz Muffin kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Runtz Muffin Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
Poživljajoč, evforičen, sproščujoč, vesel, globoko pomirjujoč
1000 gr/plant
550-650 gr/m˛
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
Visoka
70%
30%
VEČINOMA INDICA
Kremni sadni bonboni, ananas, citrusi
Sladkarije tropskih okusov, pikantni ananas, sladkarije okusov pomarančne
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
Poživljajoč, evforičen, sproščujoč, vesel, globoko pomirjujoč
1000 gr/plant
550-650 gr/m˛
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
Visoka
70%
30%
VEČINOMA INDICA
Kremni sadni bonboni, ananas, citrusi
Sladkarije tropskih okusov, pikantni ananas, sladkarije okusov pomarančne

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem