NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Shiskaberry
Shiskaberry 1Shiskaberry 2Shiskaberry 3Shiskaberry 4Shiskaberry 5
Shiskaberry 6Shiskaberry 7Shiskaberry 8Shiskaberry 9Shiskaberry 10

SHISKABERRY STRAIN

IZKAžITE HVALEžNOST KOMPLEKSNEMU KANABINOIDNEMU PROFILU TE čUDOVITE IN SADNE INDICE

 
RATING
Blueberry x Afghan
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Shiskaberry Semena Konoplje

Našo sorto SHISKABERRY smo se leta trudili spraviti na to stopnjo. Delo je bilo zapleteno in dolgotrajno, a sedaj v našem katalogu končno lahko z veseljem predstavimo to edinstveno in čudovito sorto. SHISKABERRY je unikatna izkušnja. Njeni dišeči zemeljski, začinjeni toni v ustih pustijo slasten, nepozaben okus. Njen prelesten jagodičast vonj vas bo potopil v globoko dimenzijo užitkov in vpogledov. SHISKABERRY je osupljiva indica, ki vas popelje kamor hočete in vam pusti, da tam ostanete. Lahko vam razveže jezik, vas naredi zadovoljne, nato pa vas razvaja s sproščujočo masažo celega telesa. Kdo bi si lahko želel še več? V zaprtih prostorih pričakujte cvetenje med 8 in 9 tednov in velik pridelek. Na prostem SHISKABERRY doseže višino do 1,2 metra, s podaljšanim predcvetenjem pa lahko obrodi do 2kg izjemno kakovostnega cvetja. Zaželjene so suhe podnebne razmere.
100% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Shiskaberry?
Semena konoplje Shiskaberry kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Shiskaberry Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Blueberry x Afghan
Veselje, Sproščenost
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
80-120cm
80-110cm
120-180cm
SREDNJE
100%
100% Indica
Zemeljsko, Začinjen
Ostra, Jagode
VROČE
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Blueberry x Afghan
Veselje, Sproščenost
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
80-120cm
80-110cm
120-180cm
SREDNJE
100%
100% Indica
Zemeljsko, Začinjen
Ostra, Jagode
VROČE

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem