SHISKABERRY STRAIN
CENITE KOMPLEKSEN KANABINOIDNI PROFIL TE PRIJETNE IN SADNE INDICE
Shiskaberry Semena Konoplje
Sorta Shiskaberry podjetja Barney's Farm
Privedba naše sorte Shiskaberry do te stopnje je bilo kompleksno delo v teku že leta, in navdušeni smo, da končno predstavimo to edinstveno in čudovito sorto našemu katalogu. Sorta Shiskaberry je edinstvena izkušnja. Njene ostre, zemeljske, pikantne note pustijo nepozaben, slasten priokus.
Njen čudovit jagodičen vonj vas bo potopil v globljо dimenzijo veselja in vpogleda. Sorta Shiskaberry je ena osupljiva Indica, ki vas bo postavila tam, kjer morate biti, in vas tam tudi zadržala. Lahko vam sprosti jezik, nato vas osreči, preden vam da celotelo sproščujočo masažo. Kdo bi lahko prosil za več?
Pričakujte cvetenje v zaprtih prostorih 8-9 tednov z velikim pridelkom. Na prostem lahko sorta Shiskaberry zraste do 1,2 metra, z raztegnjenim predcvetenjem, ki zagotovi do 2 kg super kakovostnih cvetov. Prednostno je suho podnebje.
Je Shiskaberry Indica ali Sativa?
Sorta Shiskaberry Barneys Farm Je 100% Indica
Kaj Je Najboljši Način za Shranjevanje Mojih Shiskaberry Semen?
Za pravilno shranjevanje semen Shiskaberry je priporočljivo, da jih hranite na hladnem in temnem mestu v nepreduÅ¡ni posodi, po možnosti v hladilniku, s pravilnim označevanjem in datiranjem, pri čemer se izogibajte zamrzovanju.
Katera Je Najboljša Metoda za Kalitev Semen Sorte Shiskaberry?
Obstaja veliko tehnik za kalitev semen konoplje Shiskaberry, če je to dovoljeno na vaÅ¡em območju. Metoda papirnate brisače je običajna metoda, pri kateri se semena Shiskaberry položijo na vlažno papirnato brisačo in pokrijejo z drugo vlažno papirnato brisačo, da ostanejo vlažna. Nato papirnato brisačo postavite na toplo, temno mesto in jo vsak dan preverjajte, da ostane vlažna. Ko semena Shiskaberry vzklijejo, jih nežno postavite v zemljo ali podobno rastno sredstvo.
Kakšna Je Najboljša Temperatura za Kalitev Shiskaberry Konopljnih Semen?
Shiskaberry konopljina semena kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zakasnijo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev in zakrnelo ali počasno rast ter povečajo možnost, da sadike posušijo.



















