NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Sin Tra Bajo Auto
Sin Tra Bajo Auto 1Sin Tra Bajo Auto 2Sin Tra Bajo Auto 3Sin Tra Bajo Auto 4Sin Tra Bajo Auto 5
Sin Tra Bajo Auto 6Sin Tra Bajo Auto 7Sin Tra Bajo Auto 8Sin Tra Bajo Auto 9

SIN TRA BAJO AUTO STRAIN

PREMAGAJTE REALNOST S TO čUDEžNO RASTLINO, KI ZRASTE V TRENUTKU

 
RATING
Mazari x Lowryder #1
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA
  • Žal to seme trenutno ni na voljo za nakup.
  • Želite, da vam pošljemo e-pošto, ko bo to seme spet na zalogi?

Sin Tra Bajo Auto Semena Konoplje

Sin Tra Bajo je bila narejena posebej za gojenje brez kakršnegakoli napora. Ustvarili smo jo iz čiste indice Afghani Mazari iz naše paritvene zaloge ter naše napredne Lowryder #1. Sin Tra Bajo je nizka, čokata prevladujoča indica. Vegetacija preide v cvetenje po le štirih tednih, nakar za zaključek potrebuje le še dodatne štiri. Sin Tra Bajo zraste do samo 55-65cm v višino in razvije goste, težke skupke prelepih vršičkov z zapeljivo zemeljsko kavno aromo. Visoke stopnje THC in CBD.
10% Sativa 90% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Sin Tra Bajo Auto?
Semena konoplje Sin Tra Bajo Auto kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Sin Tra Bajo Auto Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
Mazari x Lowryder #1
Sreča, Lakota, Umiritev, Sprostitev, Lenost
550 gr/m˛
60 - 70
55/65cm
65cm
90%
10%
Citrus, Svežina, Saden
Karamela. Zemeljska, Zeliščna
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
Mazari x Lowryder #1
Sreča, Lakota, Umiritev, Sprostitev, Lenost
550 gr/m˛
60 - 70
55/65cm
65cm
90%
10%
Citrus, Svežina, Saden
Karamela. Zemeljska, Zeliščna

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem