NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Skywalker OG Auto
Skywalker OG Auto 1Skywalker OG Auto 2Skywalker OG Auto 3Skywalker OG Auto 4Skywalker OG Auto 5
Skywalker OG Auto 6Skywalker OG Auto 7Skywalker OG Auto 8Skywalker OG Auto 9Skywalker OG Auto 10

SKYWALKER OG AUTO STRAIN

ODKRIJTE VZNEMIRLJIVE NOVE DIMENZIJE PROSTORA S TO ZELO LJUBLJENO KLASIKO V OBLIKI SAMOCVETENJA.

 
RATING
Skywalker OG x BF Super Auto #1
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Skywalker OG Auto Semena Konoplje

Skywalker OG je prispel! Raketa, ki vam utira pot čez dan z izjemnim samocvetočim sevom konoplje. Vaš žaromet bo utripal in bliskal, ko boste prvič izkusili Skywalkerja in sprostili moč sile. Favorit laboratorija je bil preizkušen s strani TONI13 in rezultati so bili izjemni. Zato smo se odločili, da vam ga predstavimo v samocvetoči obliki. Ta aromatični samocvetoč Skywalker OG dobesedno eksplodira v pravo božično drevo z vonjem smreke v samo 70-75 dneh od saditve in ustvari obilo čudovitih cvetov, ki kapljajo z bleščečimi kristali THC. Pričakovana končna višina je do 1.2 metra.

Izkusite vznemirjenje ubijalske ameriške genetike Skywalker OG, ki ga je ekipa Barney Farm strokovno zavila v sočen in osupljiv paket samodejnega cvetenja s 23% THC. Pazite se, da ne obremenite vaših  receptorjev za okus, saj je Skywalker OG lahko precej vznemirljiva izkušnja, še posebej če niste pripravljeni na obseg duševnega miru, ki ga ta sproži. Pričakujte sprostitev telesa in duševno jasnost, pogosto s prebojnimi spoznanji in realistično doživetje. To je pravi material za širitev obzorij in ne bo vam žal, da ste ga probali. Ne zamudite te izvrstne male lepote samocvetenja.
25% Sativa 75% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Skywalker OG Auto?
Semena konoplje Skywalker OG Auto kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Skywalker OG Auto Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
Skywalker OG x BF Super Auto #1
Pomirjujoče, močna zadetost, širitev obzorja in misli
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m˛
70 - 75
80-100cm
90-120cm
SREDNJE
75%
25%
VEČINOMA INDICA
Sladko, zemeljsko, bor
Tropsko sadje, citrusi in dizel
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
Skywalker OG x BF Super Auto #1
Pomirjujoče, močna zadetost, širitev obzorja in misli
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m˛
70 - 75
80-100cm
90-120cm
SREDNJE
75%
25%
VEČINOMA INDICA
Sladko, zemeljsko, bor
Tropsko sadje, citrusi in dizel

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem