NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Sour Diesel
Sour Diesel 1Sour Diesel 2Sour Diesel 3Sour Diesel 4Sour Diesel 5
Sour Diesel 6Sour Diesel 7Sour Diesel 8Sour Diesel 9Sour Diesel 10

SOUR DIESEL STRAIN

 
RATING
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Sour Diesel Semena Konoplje

Ste pripravljeni izkusiti elektrizirajočo moč našega seva Sour Diesel? Ta prevladujoča Sativa sorta je edinstven hibrid, rezultat vznemirljive mešanice Chemdawg in Super Skunk. Sour Diesel je sev, ki zahteva pozornost in spoštovanje celo od najbolj zahtevnih ljubiteljev konoplje. Z izjemnimi lastnostmi in legendarnim statusom ni čudno, da je zelo iskan.

 

Sour Diesel je prevladujoča Sativa sorta, znana po svojih energičnih in dvigajočih učinkih, ki vas bodo pustili poživljeni in navdihnjeni. Če želite povečati svojo kreativnost, pozornost ali produktivnost, je ta sev prava izbira. Z vsebnostjo THC, ki se giblje med 20 in 24%, ponuja Sour Diesel legendarno močno cerebralno izkušnjo, ki je hkrati evforična in pomirjujoča. In za razliko od drugih sevov vas ne bo pustila zaspanega ali zlepljenega na kavč.

 

Sev Sour Diesel je robustna rastlina, ki jo je mogoče gojiti tako v notranjih prostorih kot na prostem. Z obdobjem cvetenja od 70 do 75 dni v notranjih prostorih do sredine/poznega oktobra na prostem je vsestranska rastlina, ki se lahko prilagodi skoraj vsakemu okolju. Če ji na prostem date prostor za rast, lahko rastline Sour Diesel dosežejo višine od 1,5 m do 2 m z obilnimi pridelki do 2 kg, kar jo naredi za pravo mojstrovino.

 

Kaj pa njen vonj in okus? No, Sour Diesel oddaja močan, prodoren parfum, ki je hkrati kisel in zemeljski, z rahlim sledom dizela v okusu in aromi. Njen okus je enako bogat, kar vam ponuja okusno mešanico sladkega, začinjenega in limoninega okusa, ki bo pustil dolgotrajen vtis. Ste pripravljeni dvigniti svoj dan na višjo raven? Ne glede na to, ali želite popestriti večer ali spodbuditi svoje ustvarjalne sokove zjutraj, je sev Sour Diesel zagotovljena izbira.
70% Sativa 30% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Sour Diesel?
Semena konoplje Sour Diesel kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Sour Diesel Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
Energetic, Uplifting, Euphoric and Soothing
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
70 - 75
OKTOBER
2nd-3rd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
SREDNJE
30%
70%
VEČINOMA SATIVA
Sweet, Spicy, Lemony
Sour, Earthy, trace of Diesel
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
Energetic, Uplifting, Euphoric and Soothing
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
70 - 75
OKTOBER
2nd-3rd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
SREDNJE
30%
70%
VEČINOMA SATIVA
Sweet, Spicy, Lemony
Sour, Earthy, trace of Diesel

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem