NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Sour Diesel Auto

SOUR DIESEL AUTO STRAIN

 
RATING
Sour Diesel x BF Super Auto #1
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Sour Diesel Auto Semena Konoplje

Pripravljeni na nadzvočno sorto, ki bo prebudila vaše čute in vas napolnila z energijo v umu in telesu? Ne iščite dlje od Sour Diesel Auto, sativa-dominantne hibride, ki osvaja svet avtocvetlične konoplje. Ustvarjena s križanjem klasične Sour Diesel z močno BF Super Auto #1, se Sour Diesel Auto ponaša z impresivno vsebnostjo THC 23%, ki vas bo zagotovo napolnila z motivacijo in osredotočenostjo.

 

Gojitelji v notranjih prostorih imajo radi to travo zaradi hitrega 70-dnevnega obdobja cvetenja, ki prinaša impresivne donose do 550-600g/m2. Z višino le 90-120cm je idealna velikost za večino notranjih gojitvenih prostorov. Vendar ne prezrite proizvajalcev na prostem - Sour Diesel Auto še vedno prinaša impresivne donose med 180g in 250g na rastlino v idealnih pogojih.

 

Parfum Sour Diesel Auto je tako značilen kot močan, z vonjem po zemeljskih citrusih in dizelu. In omama? Preprosto neverjetna. Če vam je všeč originalna Sour Diesel, boste absolutno oboževali Sour Diesel Auto. Čudovita Sour Diesel Auto je popolna izbira za vsakogar, ki išče močno, okusno in spodbudno sorto, ki je pripravljena v nekaj tednih. Zakaj čakati? Doživite edinstveno moč Sour Diesel Auto sami - preizkusite jo še danes!
60% Sativa 40% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Sour Diesel Auto?
Semena konoplje Sour Diesel Auto kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Sour Diesel Auto Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
Sour Diesel x BF Super Auto #1
Energično, Kreativno
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
65 - 70
90-120cm
100-140cm
SREDNJE
40%
60%
VEČINOMA SATIVA
Bor, Citrus, Dizel
Dizelski podtoni, Limona
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
Sour Diesel x BF Super Auto #1
Energično, Kreativno
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
65 - 70
90-120cm
100-140cm
SREDNJE
40%
60%
VEČINOMA SATIVA
Bor, Citrus, Dizel
Dizelski podtoni, Limona

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem