NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Sour Strawberry
Sour Strawberry 1Sour Strawberry 2Sour Strawberry 3Sour Strawberry 4Sour Strawberry 5
Sour Strawberry 6Sour Strawberry 7Sour Strawberry 8Sour Strawberry 9Sour Strawberry 10

SOUR STRAWBERRY STRAIN

 
RATING
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Sour Strawberry Semena Konoplje

Pripravite se, da vas bo omamila dišeča aroma in zapeljiva privlačnost našega sejanca Sour Strawberry, znanega tudi kot Strawberry Diesel. Sour Strawberry je rezultat močnega genetskega križanja med legendarno Strawberry Kush in priznano Sour Diesel, kar je rezultiralo v uravnoteženem hibridnem sejancu, ki je rahlo sativa-dominanten in prijeten za gojenje ne glede na vašo izkušenost.

 

Čas cvetenja Sour Strawberry je le 65-70 dni v notranjosti, kar pomeni, da ne boste dolgo čakali, da se prepustite njeni lepoti. Z notranjim izkoristkom od 500-600g/m2 lahko pričakujete bogato nagrado v obliki močnih, lepljivih popkov, ki vas bodo zagotovo navdušili. Zakaj bi se omejili samo na notranje gojenje? Sour Strawberry odlično uspeva tudi na prostem, z izkoristkom od 1,5 do 2,5 kg na rastlino in višino 1,5-2m. Samo predstavljajte si zadovoljstvo ob opazovanju teh rastlin, kako rastejo in dozorevajo pod toplim soncem, pripravljene za obiranje v začetku oktobra. In ne pozabimo na odstotek THC – z razponom od 22-24% je Sour Strawberry Diesel sejanec, ki resnično udari.

 

Popki Sour Strawberry so resnično čudovit pogled, z svetlo zelenimi listi in ognjeno oranžnimi dlačicami, ki vas vabijo, da si jih ogledate od bliže. In ko to storite, vas bo razvajal šopek arom, ki se gibljejo od kisle, sladke in sadne do zemeljske in dizelske. Zakaj bi čakali? Privoscite si nepozabno izkušnjo tega Sour Strawberry sejanca. Z njegovo močno genetiko, obilnimi pridelki in očarljivo lepoto je ta sejanec zagotovo namenjen postati osnovni del vaše zbirke konoplje.
60% Sativa 40% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Sour Strawberry?
Semena konoplje Sour Strawberry kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Sour Strawberry Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
Kreativen, Poživljajoč, Evforija, Vesel, Sproščujoč
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
SREDNJE
40%
60%
VEČINOMA SATIVA
Jagode, Dizel, Jagoda, Sladki citrus
Dizel, Zemeljski, Prodoren, Jagoda, Sladek
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
Kreativen, Poživljajoč, Evforija, Vesel, Sproščujoč
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
SREDNJE
40%
60%
VEČINOMA SATIVA
Jagode, Dizel, Jagoda, Sladki citrus
Dizel, Zemeljski, Prodoren, Jagoda, Sladek

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem