NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Strawberry Lemonade
Strawberry Lemonade 1Strawberry Lemonade 2Strawberry Lemonade 3Strawberry Lemonade 4Strawberry Lemonade 5
Strawberry Lemonade 6Strawberry Lemonade 7Strawberry Lemonade 8Strawberry Lemonade 9Strawberry Lemonade 10

STRAWBERRY LEMONADE STRAIN

NAJ TA ZAPELJIVA JAGODNA RAZVADA PREPLAVI VAšE MOžGANE IN TELO

 
RATING
Strawberry x Lemon OG
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Strawberry Lemonade Semena Konoplje

Z veseljem predstavljamo popolnoma nov izdelek Barney’s Farm z okusom jagode in limone. S križanjem izjemno močne in pretežno sativa sorte Strawberry s fenomenalno Lemonade OG smo ustvarili sorto, ki draži nosnice, povzroča eksplozije brbončic ter mehurčke v možganih. Nabor sadnih terpenov vas popelje v jagodno obarvan svet sprostitve, lajša bolečine ter poživlja in daje energijo. Strawberry Lemonade je izjemno priljubljena za dnevne aktivnosti, laboratorijski testi pa kažejo na ogromno vsebnost THC, ki presega 20%. Nikakor ne zamudite te bleščeče nove pridobitve kataloga Barney’s Farm.

Zunanji pridelek do 2,5 KG je dosegljiv pri prvovrstnih pogojih, pri gojenju v notranjosti pa lahko pričakujete izjemnih 700 g / m2 s časom cvetenja okoli 60-70 dni.


60% Sativa 40% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Strawberry Lemonade?
Semena konoplje Strawberry Lemonade kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Strawberry Lemonade Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Strawberry x Lemon OG
Ustvarjalnost, Pomiritev, Vzvišenost, Sreča, Osredotočenost, Energičnost
2500 gr/plant
700-800 gr/m˛
60 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
120-150cm
120-150cm
150-250cm
Visoka
40%
60%
VEČINOMA SATIVA
Jagodna limonada, limona, Skunky jagoda, Sladek
Sladka limona, Zemeljska jagoda, Sadni hašiš
4
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Strawberry x Lemon OG
Ustvarjalnost, Pomiritev, Vzvišenost, Sreča, Osredotočenost, Energičnost
2500 gr/plant
700-800 gr/m˛
60 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
120-150cm
120-150cm
150-250cm
Visoka
40%
60%
VEČINOMA SATIVA
Jagodna limonada, limona, Skunky jagoda, Sladek
Sladka limona, Zemeljska jagoda, Sadni hašiš
4

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem