NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Tangerine Dream
Tangerine Dream 1Tangerine Dream 2Tangerine Dream 3Tangerine Dream 4Tangerine Dream 5
Tangerine Dream 6Tangerine Dream 7Tangerine Dream 8Tangerine Dream 9Tangerine Dream 10

TANGERINE DREAM STRAIN

RAZšIRITE SVOJ UM IN UMIRITE SVOJE TELO Z NAšO ZMAGOVALNO SATIVA

Cup Winner
RATING
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Tangerine Dream Semena Konoplje

Tangerine Dream je prevladujoča sativa z ostrimi, sladkimi aromami in okusi po mandarinah ter učinki, ki so hkrati možganski in sproščujoči. Čas cvetenja Tangerine Dream je s 65 dnevi izjemno kratek, meter visoke rastline pa s svojimi močnimi in številnimi stanskimi vejami obrodijo zavidanja vrednih 600 gramov na kvadratni meter. V zadnjih tednih rastlina potrebuje podporo. Skupki, ki se razvijejo so veliki in težki ter lepo prekriti z rdečimi in oranžnimi trihomi.
60% Sativa 40% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Tangerine Dream?
Semena konoplje Tangerine Dream kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Tangerine Dream Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
Sproščanje telesa, Intelektualnost, Evforija, Omehčanje
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
SREDNJE
40%
60%
VEČINOMA SATIVA
Pomaranča, Jagoda, Citrusi, Sladkoba, Tropski okusi
Intenzivna aroma citrusov, jagode
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
Sproščanje telesa, Intelektualnost, Evforija, Omehčanje
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
SREDNJE
40%
60%
VEČINOMA SATIVA
Pomaranča, Jagoda, Citrusi, Sladkoba, Tropski okusi
Intenzivna aroma citrusov, jagode

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem