NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Triple Cheese
Triple Cheese 1Triple Cheese 2Triple Cheese 3Triple Cheese 4Triple Cheese 5
Triple Cheese 6Triple Cheese 7Triple Cheese 8Triple Cheese 9

TRIPLE CHEESE STRAIN

ZGRABITE SIR! NORO DOBRA TROJNA SIROVA EKSTRAVAGANCA ZA PRAVE LJUBITELJE SIRA

Cup Winner
RATING
Old Cheese x Blue Cheese
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Triple Cheese Semena Konoplje

Triple Cheese je bila ustvarjena s križanjem Barney’s Farm Blue Cheese in udarne Original Cheese (fenotip Skunk #1). Po večih generacijah selekcije in povratnega križanja smo uspeli ustvariti ta veličastni primerek. Triple Cheese je točno to kar smo želeli doseči. V rastlini prevladujejo prepoznavni okusi sira. Triple Cheese je zelo enostavna za gojenje in proizvede goste vršičke z izjemnim okusom po borovnicah in zorjenem siru. Je tudi zelo udarna, z vsebnostmi THC, ki redno presegajo 22%.
20% Sativa 80% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Triple Cheese?
Semena konoplje Triple Cheese kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Triple Cheese Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Old Cheese x Blue Cheese
Drgetanje, Zadetost, Dolgotrajnost, Sreča
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
90/100cm
100-110cm
120-150cm
SREDNJE
80%
20%
VEČINOMA INDICA
Sirni, Zeliščni, Sladek, Kisel, Vlažen
Sladki kremni sir, Ostra
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Old Cheese x Blue Cheese
Drgetanje, Zadetost, Dolgotrajnost, Sreča
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
90/100cm
100-110cm
120-150cm
SREDNJE
80%
20%
VEČINOMA INDICA
Sirni, Zeliščni, Sladek, Kisel, Vlažen
Sladki kremni sir, Ostra

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem