TRIPLE CHEESE STRAIN
ZGRABITE SIR! NORO DOBRA TROJNA SIROVA EKSTRAVAGANCA ZA PRAVE LJUBITELJE SIRA
Triple Cheese Konopljina Semena
Triple Cheese je bila ustvarjena s križanjem Barney’s Farm Blue Cheese in udarne Original Cheese (fenotip Skunk #1). Po večih generacijah selekcije in povratnega križanja smo uspeli ustvariti ta veličastni primerek. Triple Cheese je točno to kar smo želeli doseči. V rastlini prevladujejo prepoznavni okusi sira. Triple Cheese je zelo enostavna za gojenje in proizvede goste vršičke z izjemnim okusom po borovnicah in zorjenem siru. Je tudi zelo udarna, z vsebnostmi THC, ki redno presegajo 22%.
Je Triple Cheese Indica ali Sativa?
Sorta Triple Cheese Barneys Farm Je 20% Sativa 80% Indica
Kaj Je Najboljši Način za Shranjevanje Mojih Triple Cheese Semen?
Za pravilno shranjevanje semen Triple Cheese je priporočljivo, da jih hranite na hladnem in temnem mestu v nepreduÅ¡ni posodi, po možnosti v hladilniku, s pravilnim označevanjem in datiranjem, pri čemer se izogibajte zamrzovanju.
Katera Je Najboljša Metoda za Kalitev Semen Sorte Triple Cheese?
Obstaja veliko tehnik za kalitev semen konoplje Triple Cheese, če je to dovoljeno na vaÅ¡em območju. Metoda papirnate brisače je običajna metoda, pri kateri se semena Triple Cheese položijo na vlažno papirnato brisačo in pokrijejo z drugo vlažno papirnato brisačo, da ostanejo vlažna. Nato papirnato brisačo postavite na toplo, temno mesto in jo vsak dan preverjajte, da ostane vlažna. Ko semena Triple Cheese vzklijejo, jih nežno postavite v zemljo ali podobno rastno sredstvo.
Kakšna Je Najboljša Temperatura za Kalitev Triple Cheese Konopljnih Semen?
Triple Cheese konopljina semena kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zakasnijo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev in zakrnelo ali počasno rast ter povečajo možnost, da sadike posušijo.



















