NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Tropicanna Banana
Tropicanna Banana 1Tropicanna Banana 2Tropicanna Banana 3Tropicanna Banana 4Tropicanna Banana 5
Tropicanna Banana 6Tropicanna Banana 7Tropicanna Banana 8Tropicanna Banana 9Tropicanna Banana 10

TROPICANNA BANANA STRAIN

DOVOLITE DA VAS MOčNA BANANA ZAPELJE NA TROPSKO POPOTOVANJE V EVFORIJO

 
RATING
Tropicanna x Banana Kush
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Tropicanna Banana Semena Konoplje

 Še en zapeljiv dodatek naše Cali kolekcije. Nepozaben koktejl svežih in sadnih okusov, ki ne ogroža moči in izjemnega donosa pridelka. Ta izjemen hibrid je sladek, lepljiv, energičen, močan in bo rejce pustil brez besed pri opazovanju te izjemne genetske umetnine. Barney’s Farm je ukrotila hibrid, pri katerem dominira sativa (60% Sativa, 40% Indica) in ga obogatila z izjemnim kupčkom lesketajočih trihomov z vonjem sladkih tropskih sadežev. Popoln zakon Tropicanne (Girl Scout Cookies x Tangie) in dodatek Banana Kush navdihuje pomirjujoč vpliv Indice. Dovolite ji, da vas njena peneča osebnost zapelje v svet evforičnega navdiha in mistike. Tropicanna Banana je izjemno odločna rastlina, ki lahko v pravih rokah priskrbi izjemen pridelek. Pri gojenju znotraj lahko pričakujete višino do 1,1 m s pridelkom do 700 g / m2 (vzcveti v 65-70 dneh), zunaj je zelo dosegljiva količina 2 kg na rastlino. THC ravni med 22-25% zagotavljajo izjemno terapevtsko vrednost in prijetno poživljajoč učinek, ki vam bo pomagal da preživite dan.
60% Sativa 40% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Tropicanna Banana?
Semena konoplje Tropicanna Banana kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Tropicanna Banana Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Tropicanna x Banana Kush
Veselje, poživitev, sprostitev
2000 gr/plant
650-750 gr/m˛
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
100-110cm
120-180cm
SREDNJE
40%
60%
VEČINOMA SATIVA
Sadje, banana, tropsko
Zemeljska, pikantna
4
VROČE & ZMERNO
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Tropicanna x Banana Kush
Veselje, poživitev, sprostitev
2000 gr/plant
650-750 gr/m˛
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
100-110cm
120-180cm
SREDNJE
40%
60%
VEČINOMA SATIVA
Sadje, banana, tropsko
Zemeljska, pikantna
4
VROČE & ZMERNO

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem