NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Vanilla Kush
Vanilla Kush 1Vanilla Kush 2Vanilla Kush 3Vanilla Kush 4Vanilla Kush 5
Vanilla Kush 6Vanilla Kush 7Vanilla Kush 8Vanilla Kush 9

VANILLA KUSH STRAIN

POTOPITE SE V SVET UžITKA VANILIJE S TEM PRILJUBLJENIM KUSH-EM ZA ODLIčNO ZADETOST

Cup Winner
RATING
Afghani Kush x Kashmir
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA
  • Žal to seme trenutno ni na voljo za nakup.
  • Želite, da vam pošljemo e-pošto, ko bo to seme spet na zalogi?

Vanilla Kush Semena Konoplje

Vanilla Kush je rezultat križanja hitro cvetoče afganistanske sorte indice s sorto iz kašmirskih semen. Kašmirska rastlina je edinstvena zaradi svojih izjemno nenavadnih vanilijevih arom ter potenciala za proizvodnjo hašiša. Vanilla Kush združuje moč indice najboljših afganistanskih genetik z visokogorskimi aromami Kašmirske doline. Vanilla Kush požene košate stranske veje in obrodi spodobne pridelke, ko razvije velike, goste, lepe skupke, prekrite z rdečimi in zlatimi venčnimi listi. Cvetje se posuši v krasne vršičke, ki imajo vonj po divji vaniliji in borovcih. Ima močan, dolgotrajen in sproščujoč učinek.
20% Sativa 80% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Vanilla Kush?
Semena konoplje Vanilla Kush kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Vanilla Kush Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Afghani Kush x Kashmir
Evforija, Sreča, Umirjenost, Zaspanost
600 gr/m˛
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90/100cm
100cm
SREDNJE
80%
20%
VEČINOMA INDICA
Sladka melasa, Vanilija, Sladka sivka, Citrusi, Zemeljski
Vanilija, Melasa, Cvetna, Sivka
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Afghani Kush x Kashmir
Evforija, Sreča, Umirjenost, Zaspanost
600 gr/m˛
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90/100cm
100cm
SREDNJE
80%
20%
VEČINOMA INDICA
Sladka melasa, Vanilija, Sladka sivka, Citrusi, Zemeljski
Vanilija, Melasa, Cvetna, Sivka

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem