NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Violator Kush
Violator Kush 1Violator Kush 2Violator Kush 3Violator Kush 4Violator Kush 5

VIOLATOR KUSH STRAIN

OSVETLITE NEKAJ PRAVE INDIJSKE GENETIKE V TEM NEVERJETNEM GRMU KUSHA IN CHARASA

Cup Winner
RATING
Malana Charas x Hindu Kush
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA
  • Žal to seme trenutno ni na voljo za nakup.
  • Želite, da vam pošljemo e-pošto, ko bo to seme spet na zalogi?

Violator Kush Semena Konoplje

V Himalaji in dolini Malana smo kar nekaj časa preživeli v nabiranju in skrbnem izbiranju najboljših genetik te regije. Malana Charas je bila izbrana zaradi svoje učinkovitosti in lastnosti za proizvodnjo hašiša. Križanje s čisto indico Hindu Kush pa je ustvarilo VIOLATOR KUSH, zelo produktivno sorto prevladujoče indice. Rastlina je nizko rastoča, z velikimi listi in stebli ter dobro razvitimi stranskimi vejami, ki bodo potrebovale podporo. VIOLATOR KUSH ima izredno goste trihome ter osupljiv, zatohel vonj in okus. Sorta ima odličen, udobno lenoben učinek.
20% Sativa 80% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Violator Kush?
Semena konoplje Violator Kush kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Violator Kush Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Malana Charas x Hindu Kush
Visoka zadetost, Evforija, Socializiranost, Zgovornost, Zaspanost
650 gr/m˛
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
90cm
80%
20%
Pikanten bor, Poper
Začinjena, Ostra, Zemeljska, Hašiš, Tropska
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Malana Charas x Hindu Kush
Visoka zadetost, Evforija, Socializiranost, Zgovornost, Zaspanost
650 gr/m˛
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
90cm
80%
20%
Pikanten bor, Poper
Začinjena, Ostra, Zemeljska, Hašiš, Tropska

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem