NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Watermelon Zkittlez
Watermelon Zkittlez 1Watermelon Zkittlez 2Watermelon Zkittlez 3Watermelon Zkittlez 4Watermelon Zkittlez 5
Watermelon Zkittlez 6Watermelon Zkittlez 7Watermelon Zkittlez 8Watermelon Zkittlez 9Watermelon Zkittlez 10

WATERMELON ZKITTLEZ STRAIN

NE ZAMUDITE TE FANTASTIčNE OSVEžUJOčE LUBENICE IN SLADKIH CITRUSOV SADNE FUZIJE UžITKA IZ ZDA

 
RATING
Watermelon x Zkittlez
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Watermelon Zkittlez Semena Konoplje

Watermelon Zkittlez Auto od Barney's Farm: Ta čudovito uravnoteženi hibrid ima močne vzorce rodne sative, ki mu pomagajo, da se ponaša z visoko rodnostjo. Nekateri growerji pa lahko z ljubeznijo dosežejo več kot 1 kg na rastlino! V zaprtih prostorih boste dosegli približno 550 g / m2. Poživljajoč in zelo energičen efekt tega čudovitega konopljinega seva dosežemo z vzorčenjem. Watermelon Zkittlez, lep in dišeč sad, vas bo osupnil s svojimi optimističnimi učinki, ki zaigrajo vaše telo in dušo. Je prava izbira za vsakodnevni stres, ki izginejo v njegovih oblakih dima, kot pri čarovniji. Ta lepotica potrebuje 63 dni, da se kot raketa spremeni v cvet in ustvari visoka stebla polnih vršičkov, ki oblegajo vsako vejo. 63 dan bo pripravljena na vas. Nepozabni vonji se pojavijo že v času cvetenja in kasneje še v različnih fazah sušenja. Radosten in srečen vpliv lubenice, ki je križana z našim neverjetnim Zkittlezom, omogoča popolnoma fantastično in sadno izkušnjo konoplje, po kateri se boste vračali po še.
45% Sativa 55% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Watermelon Zkittlez?
Semena konoplje Watermelon Zkittlez kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Watermelon Zkittlez Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Watermelon x Zkittlez
Poživljajoč, evforični odnosi, pomirjujoč
1000 gr/plant
500-600 gr/m˛
63
SEPTEMBER
3rd-4th week
120-140cm
150-200cm
SREDNJE
55%
45%
VEČINOMA INDICA
Lubenica in grozdje
Tropsko sadje, sladko jagodičevje
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Watermelon x Zkittlez
Poživljajoč, evforični odnosi, pomirjujoč
1000 gr/plant
500-600 gr/m˛
63
SEPTEMBER
3rd-4th week
120-140cm
150-200cm
SREDNJE
55%
45%
VEČINOMA INDICA
Lubenica in grozdje
Tropsko sadje, sladko jagodičevje

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem