NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Zkittlez OG Auto
Zkittlez OG Auto 1Zkittlez OG Auto 2Zkittlez OG Auto 3Zkittlez OG Auto 4Zkittlez OG Auto 5
Zkittlez OG Auto 6Zkittlez OG Auto 7Zkittlez OG Auto 8Zkittlez OG Auto 9

ZKITTLEZ OG AUTO STRAIN

UžIVAJTE V MOčI GENETIKE Z ZAHODNE OBALE Z NAšIM ZKITTLEZ OG CROSS

 
RATING
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Zkittlez OG Auto Semena Konoplje

Sadni okusi so v navezi z našo cenjeno OG bili skrbno dodelani v nekaj kar bi v samocvetoči sorti moralo biti neizvedljivo. Udarna kombinacija čudovitih genetik prinaša kozmično pomirjujočo izkušnjo. Po le 70 dneh rasti vas bodo osupnili rezultati te samocvetoče prvakinje. Po prihodu neverjetnih arom boste preden se dobro zaveste v rokah že držali njene gurmanske plodove. Njeni slastni vršički prekipevajo od THC-ja in jih je užitek pogledati. Bolečine so nevtralizirane in odpeljani ste v drugačno, sanjsko dimenzijo. Ne zamudite te ekstravagance ameriških genetik v samocvetoči obliki.
50% Sativa 50% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Zkittlez OG Auto?
Semena konoplje Zkittlez OG Auto kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Zkittlez OG Auto Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
Pomiritev, Osredotočenost, Poživitev, Pozornost, Sreča, Sproščenost
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m˛
70 - 75
80-100cm
100-130cm
SREDNJE
50%
50%
Indica/Sativa
Sladko-kisli bonboni, Tropsko sadje, Jagode, Grozdje
Sladka, Tropska Zemlja, Sadna, Jagodna, Skunky limona
5
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
Pomiritev, Osredotočenost, Poživitev, Pozornost, Sreča, Sproščenost
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m˛
70 - 75
80-100cm
100-130cm
SREDNJE
50%
50%
Indica/Sativa
Sladko-kisli bonboni, Tropsko sadje, Jagode, Grozdje
Sladka, Tropska Zemlja, Sadna, Jagodna, Skunky limona
5

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem